tisdag 23 mars 2010

"Små grodorna, små grodorna"

Idag har jag förberett för helgen tårta.
-Denna söta groda av sockerpasta ska pryda tårtan. :)

3 kommentarer:

  1. Sicken sötis-groda! =)

    Mjölet finns på Ica och liknande men jag kom på att där säkert är gluten i det, så det är nog inte aktuellt i det här fallet.
    Intressant att du brukar byta mot potatismjöl. Jag har själv inga problem med gluten, men är intresserad av att lära mig baka och laga glutenfritt. Ska testa lite olika längre fram, så får se hur det går =)

    Såg förresten att du är diabetiker. Är det något som avspeglar sig i din bakning? Jag är intresserad av alla 'anpassningar' och bakar själv med agave ibland, men det funkar inte alltid att byta rakt över mot socker, mest eftersom det ena är kristaller och det andra som tunn sirap.
    Ska ta och kolla noggrannare på dina recept och se vilka tips jag kan få =)

    SvaraRadera
  2. Jag håller tummarna för att tårtan blir bra!

    Oj, det är strongt att bara baka till andra och inte ens smaka själv.. det går ju av bara farten ibland. Men du har säkert bättre hälsa för det =) Jag har ett par diabetiker i min omgivning också, men ingen av dem bakar. Dock kör de som du skriver på fullkorn mm.

    Nåväl, tack för en intressant diskussion =) Ska kolla mer bland din fina blogg framöver.

    SvaraRadera