Jag har för mig att jag gjorde den såhär: 2 msk grädde 50 g färska hallon 100 g vitchoklad ev röd pasta- eller hushållsfärg
Mixa hallonen med en mixer eller en gaffel går lika bra. Koka upp grädden och hallonen i en kastrull, ta sedan kastrullen från värmen och bryt ned chokladen i grädden. Rör om tills chokladen har smällt.
Hallonen får tillsammans med den vita chokladen en aning lila färg, häll över några droppar röd färg och rör om så får du den härliga hallonröda färgen.
Ställ kallt i ca 60 min, tills du har fått en lagon tjock kräm som du kan spritsa på macaronsen.
Välkommen till min bakblogg.
Jenny heter jag, är mamma, sambo, bikerdotter, diabetiker och nr sex av sju syskon.
Jag som många andra, tycker om att baka och har funnit glädjen med att baka för varje tillfälle. Jag ser alltid till att de finns godsaker hemma ifall ett oväntat besök knackar på dörren.
Kontakt: remesbageri@hotmail.com
De se så fint ut!! det var länge jag har inte bakat macarons blev kliar i min hand *hehe*
SvaraRaderaHur har du gjort den fina hallonkrämen? :)
SvaraRaderaJag har för mig att jag gjorde den såhär:
SvaraRadera2 msk grädde
50 g färska hallon
100 g vitchoklad
ev röd pasta- eller hushållsfärg
Mixa hallonen med en mixer eller en gaffel går lika bra. Koka upp grädden och hallonen i en kastrull, ta sedan kastrullen från värmen och bryt ned chokladen i grädden. Rör om tills chokladen har smällt.
Hallonen får tillsammans med den vita chokladen en aning lila färg, häll över några droppar röd färg och rör om så får du den härliga hallonröda färgen.
Ställ kallt i ca 60 min, tills du har fått en lagon tjock kräm som du kan spritsa på macaronsen.
Tryck ihop varje fylld del med en ofylld.
Lycka till. :)
/Jenny